Tragere cu șansă pentru Activ Prahova

Tragere cu șansă pentru Activ Prahova

Activ Prahova Ploiești a avut șansă la tragerea la sorți a Turului Preliminar din Cupa României. Asta pentru că gruparea prahoveană va juca pe teren propriu și nu va fi nevoită, în preajma Crăciunului, să facă o deplasare foarte lungă. Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți, iar Prahova va juca acasă cu CSU Reșița. Programul complet al acestui tur preliminar este următorul toate duelurile fiind stabilite pentru data de 21 decembrie:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Activ Prahova Ploiești – CSU Reșița

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

CSU Timișoara – Arena Târgu-Mureș

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

CSM Bacău – HCF Piatra Neamț

Unirea Slobozia – Sepsi Sfântu Gheorghe

Liviu Rebreanu Turda – Știința Bacău

CSM Iași – CSU Oradea

CSM Făgăraș – Neptun Constanța

CSM Deva – CSM Galați

Handbalistele prahovence ocupă locul 2 în Seria A a Diviziei A în timp ce adversarele din Banat fac parte din Seria C și se ocupă penultimul loc al ierarhiei. În sezonul trecut al Cupei României formația antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant a ajuns până în turul 2. A trecut de turul preliminar , 34-25 la Făgăraș, după care a mers direct în Turul 2, a jucat în propriu fief, însă a fost eliminate de Dacia Mioveni, 31-33, după loviturile de la ,,7 metri”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191