O nouă lovitură primită de Petrolul!

O nouă lovitură primită de Petrolul!

Salarii și prime restante către jucători, situație grea în privința obținerii licenței pentru sezonul viitor, dar și probleme interne! Toate acestea parcă nu sunt de ajuns pentru Petrolul Ploiești! Astăzi, Comisia de Disciplină a mai aplicat o lovitură clubului ploieștean! Conform lpf.ro “ În temeiul art. 82.1 și 3 lit. c și c, raportat la art. 83.2 lit d din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul 52 cu avertisment și penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3 lit. a și c, raportat la art. 83.2 lit. B din RD, se sancționeaza clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei”. Amenda și avertismentul au fost date din cauza bătăii și a fularului aprins în peluză.
Sector_403_-_Rand_11_-_Loc_4-_9466950994
Tot o amendă de 10 000 de lei, plus cele 16 etape suspendare, a primit și fundașul Vali Țicu în urma accidentării lui Dragoș Iancu, de la Hermannstadt. Țicu nu a mai rezistat și a vorbit cu o parte a presei după ce i-au expirat șase etape:’’E greu și să fii în partea cealaltă, în care am fost eu acum, cu oameni pe la emisiuni sportive care au aruncat cu cuvinte. «Criminal», «să nu mai joace fotbal pe viață», «interlop», «cămătar» … am auzit aceste expresii la adresa mea. S-au spus minciuni vizavi de mine, că m-am dus la Dragoș și i-am spus că-i dau un sprijin financiar dacă-i dau o hârtie… Exclus așa ceva! Exclus să vorbim despre hârtie” – a declarat fotbalistul pentru gsp.ro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu același cotidian online a vorbit și Paul Papp, un alt fundaș al Petrolului. Papp a declarat că echipa a făcut un tur bun și poate foarte bine să prindă play-off-ul în ciuda greutăților:’’ Locul 6 reprezintă faptul că am făcut un tur bun. Întotdeauna se poate mai bine. Atmosfera a fost întotdeauna bună la echipă, un colectiv bun, dornic de afirmare, suntem pe un drum bun’’, a declarat veteranul Petrolului la gsp.ro. Sursa foto:fcpetrolul.ro/sportpictures

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191