Își doresc un retur la fel cum a fost în tur!

Își doresc un retur la fel cum a fost în tur!

Petrolul a pierdut doar de două ori în 15 etape în turul sezonului regulat. Și ce îți poți dori mai mult de la retur, având în vedere problemele de la club, decât să “copiezi” rezultatele din tur? Dacă retrurul va fi la fel ca turul atunci sunt șanse mari ca fotbaliștii Petrolului să reușească marea performanță de a prinde play-off-ul. Ca să prinzi așa ceva este nevoie și de un start bun pe care galben-albaștrii îl dau în Ardeal. Petrolul începe returul urmând să joace, mâine, la Universitatea Cluj.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antrenorul Florin Pîrvu a declarat pentru fcpetrolul.ro că în tur puteau fi și mai puține înfrângeri având în vedere meciul cu CFR Cluj. „Finalul turului ne-a prins într-o poziție pe care mulți dintre suporteri și-o doresc și am demonstrat că, dacă lucrurile sunt făcute corect, obiectivele pot fi îndeplinite. Trebuie să muncim în continuare, să rămânem umili, să scoatem tot ce putem din fiecare meci și, la final, atunci când se va trage linie, vom vedea unde vom fi”, a spus Pîrvu.

Tot el a mai declarat că vor înfrunta o echipă cu infrastructură bună, cu o situație financiară stabilă, care și-a propus atacarea play-off-ului și care practică un fotbal ofensiv, însă și clujenii au slăbiciuni de care fotbaliștii Petrolului trebuie să profite:,,Am pregătit bine meciul, sper ca mâine noi să fim echipa care să arătăm foarte bine, să ne facem jocul nostru obișnuit și să scoatem maximum posibil din această confruntare”, a mai adăugat tehnicianul „lupilor”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru înfruntarea de pe „Cluj Arena” staff-ul tehnic nu va miza pe Vali Țicu, Sergiu Hanca și Paul Papp, suspendat pentru cumul de patru cartonașe galbene. „Sunt, din nou, ceva probleme de efectiv și vedem dacă vom reuși să recuperăm și din jucătorii care acuză unele probleme de natură medicală. Dar, oricum ar fi, eu cred în forța grupului și sunt sigur că vom alinia un prim 11 competitiv”, a concluzionat Florin Pîrvu care împreună cu haita petrolistă a ajuns în această după-amiază, pe calea aerului, la Cluj.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Partida de mâine va începe la ora 14.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Florin Andrei (Tg. Mureș) – Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Mihăiță Necula (București). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (București). Arbitru AVAR: Adrian Popescu (Craiova). Observatori: Dan Potocianu și Marcel Savaniu.Sursa foto:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191