Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner a fost prins! Bărbatul se afla într-o comună din Dolj / FOTO

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner a fost prins! Bărbatul se afla într-o comună din Dolj / FOTO

Informații de ultim moment! Unul dintre presupușii criminali în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost prins! Bărbatul suspectat că l-a omorât pe omul de afaceri din Sibiu a fost preluat de polițiști dintr-o comună din Dolj.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Unul dintre presupușii criminali ai omului de afaceri din Sibiu a ajuns pe mâinile oamenilor legii. Acesta se afla într-on comună din Dolj, iar acum a fost capturat de polițiști.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A fost încătușat și urmează să fie audiat în acest caz. Au apărut informații care ar putea să facă lumină în acest caz controversat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Unul dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner a fost prins

Polițiștii l-au prins pe unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. La câteva zile după ce acesta și-a pierdut viața și a fost ucis în mod burtal de trei bărbați, oamenii legii l-au găsit pe unul dintre principalii suspecți. Acesta se afla în Dolj, în comuna Valea Stanciului și urmează să fie prezentat procurorilor.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul nu s-a opus acțiunilor polițiștilor și a fost încătușat.

După ce au furat mai multe ceasuri din casa omului de afaceri, s-a spus că ei le-au împărțit, iar mai apoi ar fi încercat să scape de acestea. În urmp cu puțin timp, procurorul de caz a făcut declarații despre ce s-a întâmplat.

Unul dintre suspecți ar fi plecat din țară

Presupușii criminali au fost identificați în urmă cu doar câteva ore, cu ajutorul mai multor detalii, inclusiv al unui indiciu pe care unul dintre ei l-a lăsat la locul faptei.

S-au aflat mai multe detalii despre ei, cum ar fi faptul că o persoană ar fi comandat această crimă. Despre unul dintre criminali s-a spus că ar fi părăsit țara, după ce l-a omorât pe Adrian Kreiner. Bărbatul s-ar afla, în aceste momente, în Germania.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191