Ploieşti/ Tânăr de 23 ani din Ploieşti, fără permis, mort de beat şi pozitiv la droguri, prins în trafic de polițiştii rutieri

Ploieşti/ Tânăr de 23 ani din Ploieşti, fără permis, mort de beat şi pozitiv la droguri, prins în trafic de polițiştii rutieri

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din municipiu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Astfel, în urma probatoriului administrat față de conducătorul auto a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191