Petroliștii au jucat sub tricolor

Petroliștii au jucat sub tricolor

Petrolul are cinci jucători la echipele naționale ale României. Mijlocașul Alex Musi poate intra titular în partida pe care România U21 o joacă, de la ora 19:30, pe terenul Elveției. Musi a debutat oficial la naționala U21, antrenată de Daniel Pancu, în succesul de pe Giulești, 5-0, cu Albania. Același lucru speră să-l facă și fundașul Denis Radu care a fost convocat, tot în premieră, la acest lot.

Tot la U21, dar pentru Georgia, a jucat un alt fotbalist ofensiv al Petrolului. Giorgi Abuashvili a fost pentru prima dată titular în reprezentativa U21 a naționalei sale și a contribuit la victoria din Macedonia de Nord. Alți doi petroliști, Mihnea Rădulescu & Iustin Răducan, au fost titulari pentru România U19 în succesul 2:1 contra Mexicului, dar au pierdut celelalte două întâlniri, cu Anglia și, astăzi, cu Japonia.

Tot azi, dar la Buftea, selecționata U17 a României a câștigat partida cu Estonia, scor 3-0, și s-a calificat la Turul de Elită pentru EURO 2024! Au marcat: Vlad Oargă (23′), Mihai Toma (40′), David Popa-pen. (90’+9). Pentru România au jucat: Ungureanu – Ilaș, Racu, Dumitra, Techereș – Laszlo, Burlacu (Nechifor 90’+3), Stoian (Petculescu 61′), Doicaru (Popa 46′), Toma (Tomșa 90’+6) – Oargă (Stanciu 46′). Selecționer: Nicolae Roșca

Se califică la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO, primele două din fiecare grupă împreună cu cele 5 echipe de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate. Turneul final va fi găzduit de Cipru în perioada 20 mai – 5 iunie 2024.Sursa:frf.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191