N-au bătut Craiova, vor bate Argeșul?

N-au bătut Craiova, vor bate Argeșul?

Întrebarea din titlu este cât se poate de firească având în vedere că CSM Petrolul Ploiești nu a învins, etapa trecută, SCM U Craiova, ultima clasată. Mâine seară, CSM Petrolul deschide etapa a 10 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, urmând să o întâlnească, în Sala Olimpia, pe FC Argeş Piteşti, locul 2, 15 puncte. Trupa piteșteană a impresionat în acest tur prin parcursul avut, concretizat în 7 victorii şi o singură înfrângere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De partea cealaltă, gazdele aflate pe locul 5, cu 11 puncte, în Conferința B, trebuie să aibă o răbufnire de orgoliu pentru a șterge eșecul cu oltenii plus că petroliștii nu au uitat înfrângerea din tur, 75-78, suferită în septembrie, deși la un moment dat au avut un avans considerabil. Asta arată că formația ploieșteană se poate ridica la un nivel astfel încât să obțină revanșa împotriva argeșenilor. Antrenorul principal Mihai Popa a declarat pentru siteul oficial al clubului municipal că adversarii au calitate și practică un joc în viteză, dar și echipa sa are atu-uri care pot fi decisive.

„Sperăm să ne luăm revanşa după meciul tur, pe care l-am controlat în bună măsură, şi să reuşim de data aceasta să ducem efortul până la capăt, pentru că şi în meciul cu Craiova, deşi am făcut cel mai bun joc defensiv din acest sezon, nu am reuşit să obţinem victoria. Iar pentru asta trebuie să ne îmbunătăţim procentajele pe faza de atac, un capitol la care am stat foarte rău vinerea trecută. Jucăm în faţa propriilor suporteri şi sperăm să ne fie din nou alături, iar energia lor să ne ajute să le facem o bucurie!”, a declarat Popa pentru csmploiesti.ro.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Meciul va fi mâine, de la ora 17:30, și va fi condus de o brigadă de arbitri formată din Alexandru Olaru, Alexandra Stan şi Michael Nicoară (toţi din Bucureşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Cătălin Burlacu. Partida va fi transmisă „în direct” de Digisport 2 şi PrimaSport 5, dar poate fi urmărită şi pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Accesul publicului este liber, aşa că echipa aşteaptă fanii la sală pentru a fi alături de baschetbaliști, dar și să se încălzească în perspectiva meciului de fotbal Petrolul-FC Botoșani care va începe la 20:30!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191