Unde se pot ascunde ploieştenii, în caz de război. Vezi HARTA buncărelor din Ploieşti

Unde se pot ascunde ploieştenii, în caz de război. Vezi HARTA buncărelor din Ploieşti

Războiul din Ucraina şi conflictul Israel – Hamas au determinat autorităţile noastre să întocmească un inventar al buncărelor din România.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Adăposturile ar putea fi folosite la nevoie, în caz de război, sau altă calamitate.

 

5.000 de adăposturi disponibile

IGSU a lansat o hartă din care aflăm că există peste 5000 de buncăre şi adăposturi pe care românii le pot folosi în caz de necesitate. Harta poate fi accesată pe site-ul adapostulmeu.ro.

In Ploieşti exista 75 astfel de spații, distribuite pe toata raza municipiului.

Cum aflaţi adresa celui mai apropiat buncăr de dvs? Daţi click pe zona apropiată de dvs de pe hartă. Apoi, o fereastră apare şi vă indică exact adresa buncărului, dar şi un alt buton care vă duce în Google Maps pentru a obţine exact direcţia, astfel încât să ajungeţi cât mai rapid.

Buncărele, transformate în boxe cu murături

Adăposturile la care face referire IGSU sunt boxele clasice în care locatarii îşi depozitează murăturile sau vechiturile de care nu mai au nevoie prin casă.

În caz de urgenţă, adăposturile trebuie să fie eliberate în termen de 24 de ore.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191