O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

O elevă din Bihor, care a fost prinsă cu iubitul în cămin, l-a înjunghiat pe pedagog chiar în biroul directorului unde fusese chemată pentru explicații

Adolescenta își chemase prietenul în cămin, duminică seara, când a fost prinsă de pedagogul care făcea inspecția. Luni, mama fetei, eleva și pedagogul au fost chemați în biroul directorului pentru explicații. Aici, tânăra a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani în spate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pedagogul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fata se află în prezent în custodia polițiștilor bihoreni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imediat după incident, la fața locului au intervenit echipele salvatoare. Pedagogul a fost transportat la spital și a intrat direct în sala de operație. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fata de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni. Cercetările continuă în vederea stabilirii modului cum s-au petrecut faptele.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191