Prima iubire nu se uită niciodată! Oricât de mare ar fi dragostea lui Tzancă Uraganu pentru Alina Marymar, tot fosta soție are prioritate! / PAPARAZZI

Prima iubire nu se uită niciodată! Oricât de mare ar fi dragostea lui Tzancă Uraganu pentru Alina Marymar, tot fosta soție are prioritate! / PAPARAZZI

Tzancă Uraganu este exemplul perfect că prima iubire nu se uită niciodată! Indiferent unde ajunge sau ce face, gândurile lui sunt tot la fosta soție! Este înconjurat de femei frumoase și are o iubită pe măsură, dar se pare că Lambada are mereu prioritate! Paparazzii i-au surprins în mall și avem imagini exclusive cu cei doi și copiii!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mulți bărbați ar fi geloși pe Tzancă Uraganu! Are trei copii superbi, o carieră de succes și două femei frumoase mereu alături de el. La rândul său, artistul reușește să se împartă peste tot unde este nevoie de el, iar când Lambada îl sună, lasă tot și se prezintă la datorie. Indiferent de cât de importantă este Alina Marymar pentru el, fosta soție obține ceea ce vrea!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oricât de mare ar fi dragostea lui Tzancă Uraganu pentru Alina Marymar, tot fosta soție are prioritate

Tzancă Uraganu și-a luat rolul de tată în serios încă de când primul său copil a venit pe lume și se pare că nimic nu s-a schimbat de atunci. Chiar dacă s-a despărțit de Lambada, dragostea pentru copiii lui nu îl poate ține departe de ea! Cei doi formează o familie perfectă de dragul celor mici, iar când nu este cu Alina Marymar și fetița lor, Tzancă Uraganu îi face toate poftele primei sale iubiri!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Paparazzii i-au filmat în mall, când își petreceau timpul la fel ca o familie perfectă! Tzancă Uraganu a ieșit la plimbare cu Lambada, cei doi copii și mai mulți prieteni. El și fosta soție s-au uitat în vitrină unui magazin de bijuterii, semn că Lambada știe că el nu s-ar uita la bani dacă ea și-ar dori ceva.

După ce s-au plimbat câteva minute prin magazin, cei doi au ieșit și și-au continuat drumul. Tzancă Uraganu a fost deranjat câteva secunde de un apel telefonic, motiv pentru care a trebuit să își rezolve treaba. În tot acest timp, Lambada a stat la o mică distanță față de el.

Manelistul stă bine la capitolul ”bani”

Concertele cu ”curs” pentru Tzancă Uraganu, iar acest lucru se vede în încasările pe care le are. Manelistul le face concurență bogaților din România, după ce și-a achiziționat o mașină spectaculoasă, pentru care a plătit fabuloasa sumă de euro! Nu a inaugurat-o oricum, ci alături de Lambada!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191