Accident grav în Breaza, cartier Nistoreşti. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital

Accident grav în Breaza, cartier Nistoreşti. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în orașul Breaza-cartier Nistorești s-a produs un accident rutier.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului iar din primele verificări reieșind faptul că, un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, ajungând la o diferență de nivel în debleu de aproximativ un metru între platforma drumului și platforma căii ferate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, urmând să îi fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Traficul rutier este dirijat de către polițiștii rutieri.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Foto arhiva

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191