Reacția Georgianei Lobonț, după ce Armin Nicoară a spus că-i datorează bani pe o piesă: „Am venit ca nașă și ți-am pus…”

Reacția Georgianei Lobonț, după ce Armin Nicoară a spus că-i datorează bani pe o piesă: „Am venit ca nașă și ți-am pus…”

Georgiana Lobonț a avut o primă reacție, asta după ce Armin Nicoară a spus că-i datorează bani pe o piesă și, mai mult decât atât, acesta a susținut faptul că ea și-a schimbat planurile când a venit vorba de câteva evenimente. Iată ce declarații a făcut celebra artistă în tot acest scandal cu saxofonistul!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară se află într-un scandal monstru! După ce s-au certat în urmă cu câteva luni, iată că acum discuția a început din cauza banilor. Saxofonistul a acuzat-o pe nașa lui că are să-i dea bani pe o piesă. Iată ce reacție a avut artista la acuzațiile pe care finul ei i le-a adus!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Georgiana Lobonț, reacție după ce Armin Nicoară a spus că-i datorează bani pe o melodie

După ce Armin Nicoară a spus tot ce îl deranjează, Georgiana Lobonț a mărturisit că nu înțelege ce problemă are finul ei cu ea și de ce o acuză că trebuie să-i dea bani pe o melodie de-a lui.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai mult decât atât, artista a ținut să precizeze faptul că i-a pus foarte mulți bani pe masă la nunta lui cu Claudia Puican, deoarece a fost nașă de cununie, astfel că el nu ar trebui să-i ceară acum bani pe nimic.

Cântăreața a mai spus că urmează să-i boteze și copiii, deci el nu ar avea de ce să o acuze de astfel de lucruri chiar la televizor, într-o emisiune care se difuzează în direct.

Artista, deranjată că Armin Nicoară a sunat-o în timp ce era în direct

Georgiana Lobonț a fost deranjată că Armin Nicoară a sunat-o în timp ce era în direct.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191