Actualul și fostul primar din Gura Vadului duși cu mandat la Parchetul Prahova. Sunt audiați în dosarul Ferma Dacilor

Actualul și fostul primar din Gura Vadului duși cu mandat la Parchetul Prahova. Sunt audiați în dosarul Ferma Dacilor

Primarul comunei Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, a fost adus cu mandat, mercuri 17 ianuarie, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru audieri în dosarul Ferma Dacilor. Împreună cu edilul a fost audiată și Laura Luiza Anghelina, funcționar pulbic din cadrul primăriei, dar și fostul primar.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cei trei dau declarații cu privire la situația administrativă a pensiunii Ferma Dacilor din satul Tohani, care a ars a doua zi de Crăciun.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sunt suspiciuni cu privire la faptul că liderii administrației publice locale au tolerat activitatea complexului turistic care a funcționat aproape zece ani fără avizele necesare și fără ca autoritățile să remarce acest lucru.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, a declarat că la Ferma Dacilor s-a construit fără autorizaţie, intrându-se în legalitate abia în 2020, când pentru acele construcţii a fost obţinut un certificat de edificare a construcţiei.

„Nu au autorizaţie de construire. Au intrat în legalitate, în baza legii, în sensul că toate construcţiile după 2001, dar mai vechi de 3 ani, pot intra în legalitate făcând un raport de expertiză şi, bineînţeles, eliberarea unui certificat de edificare a construcţiei. Au intrat în legalitate în 2020. S-a făcut un PUZ, terenul respectiv a intrat în intravilan în baza acelui PUZ, iar ulterior au intrat în legalitate în baza acestor documente”, a declarat Nanu, citat de Agerpres.

Sursa: ziarulincomod.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191