Ce mesaje de dragoste și de admirație îi trimitea Gabi Bădălău fostei soții, Claudia Pătrășcanu. Artista a făcut publică o parte din conversație / FOTO

Ce mesaje de dragoste și de admirație îi trimitea Gabi Bădălău fostei soții, Claudia Pătrășcanu. Artista a făcut publică o parte din conversație / FOTO

Claudia Pătrășcanu nu se lasă! După ce a făcut acuzații grave atât la adresa lui, cât și la adresa foștilor socri, artista a făcut publice mesajele de dragoste și de admirație pe care omul de afacere i le trimitea, în unele dintre ele spunându-i că este „unică” și „mama perfectă”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce Gabi Bădălău a făcut mai multe afirmații, unele dintre ele, la adresa Claudiei Pătrășcanu, artista nu se lasă și a făcut publice mesaje pe care afaceristului i le trimitea. Unele dintre texte sunt de dragoste și de admirație, în timp ce în alte mesaje, Gabi Bădălău îi cere iertare fostei partenere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de dragoste pe care i le trimitea Gabi Bădălău

Deranjată de spusele fostului soț, Claudia Pătrășcanu a venit cu dovezi, care arată că, de fapt, Gabi Bădălău îi spunea că o apreciază atât pentru că i-a fost soție, dar și pentru rolul de mamă. Omul de afaceri avea doar cuvinte de laudă la adresa Claudiei Pătrășcanu, spunând că este om corect și că îi mulțumește pentru tot.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Artista i-a dat și replica fostului soț, spunând că nu s-a schimbat cu nimic și că mereu a vrut doar liniște, dar a ajuns să fie implicată într-un conflict de proporții.

Gabi Bădălău: „Iartă-mă. Am greșit”

Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit la a posta doar mesajele de dragoste și de admirație pe care i le-a trimis fostul soț, ci a făcut publice și acele texte, în care Gabi Bădălău își cerea iertare. Omul de afaceri recunoaștea că a greșit și își dorea ca de acum încolo să nu mai apară conflicte între cei doi, asta pe lângă faptul că i-a scris: „Ești minunată și unică”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191