Un nou concurent în lupta electorală: Alexandru Ştefan (AUR), în cărți pentru Primăria Ploieşti

Un nou concurent în lupta electorală: Alexandru Ştefan (AUR), în cărți pentru Primăria Ploieşti

Alexandru Ștefan intră în cursa pentru Primăria Ploiești, din partea AUR.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În contextul alegerilor locale din acest an, scena politică din Ploiești se încinge odată cu intrarea în cursă a unui nou pretendent la funcția de primar. Alexandru Ștefan, medic veterinar și membru al partidului AUR, este favoritul formațiunii în această competiție.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu o prezență activă în comunitate și un interes declarat pentru problemele locale, Alexandru Ștefan și-a câștigat simpatia a numerosi cetățeni, în special prin intermediul platformelor de socializare, unde postează frecvent despre inițiativele sale și soluțiile propuse pentru îmbunătățirea calității vieții în Ploiești.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit unui sondaj realizat în perioada 1-28 februarie 2024, favoriții actuali la Primăria Ploiești sunt Andrei Volosevici din partea PSD și Alexandru Ștefan din partea AUR.

Se anunță o bătălie electorală dură, iar prezența lui Alexandru Ștefan în cursa pentru Primăria Ploieşti aduce noi opțiuni pentru alegerea liderului care va conduce destinele orașului în următorii ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191