Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică în această perioadă. Nativii ar trebui să își asculte intuiția

Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică în această perioadă. Nativii ar trebui să își asculte intuiția

O zodie din Horoscop va avea parte de o întâlnire romantică în această perioadă. Astrele aduc vești bune pentru nativi în următoarea perioadă a anului, Iată cine sunt nativii care ar trebui să își asculte intuiția!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nativii unei zodii sunt favorizați de aste în zona întâlnirilor romantice în această perioadă, în schimb alții sunt sfătuiți să-și asculte intuiția pentru a rezolva o problemă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Zodia care va avea parte de o întâlnire romantică în această perioadă

Săgetător

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Zodia Săgetător este una dintre cele mai complicate zodii dintre toate cele 12 din întreg Horoscopul. Știm bine că nativul din zodia Săgetător este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea și aventura. Totodată, el poate fi extravagant și necioplit.

Mai mult decât atât, nativul Săgetător este călăuzit de idealuri, pâna când se hotărăște să se retragă într-o poziție socială sigură. El este amabil, deschis, optimist, însă, poate fi, însa, și extrem de arogant.

În același timp, succesele nativului Săgetător se datorează atât intuiției, cât și disponibilității de acțiune și mobilității. Pe lângă acestea, tgalentul sau organizatoric e remarcabil. Săgetătorul este de neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevărul și dreptatea. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt luptători cinstiți, care iubesc sportul și natura, marinimosi față de sine și față de ceilalț.

Ei sunt nativii care ar trebui să își asculte intuiția

Deseori, nativul Săgetător mai înclina spre capriciu, risipă, fanfaronadă și speculație. În perioada ce urmează, aveți două situtii în care puteți fi puși.

Ori puteți intra în conflicte cu partenerii, iar asta dacă nu faceți compromisuri asupra detaliilor sau discuțiilor nesemnificative, ori, în cazul în care sunteți singuri, veți avea parte de o întâlnire romantică. Toate acestea vor fi aspectate în prima perioadă a luni martie 2024.

CITEȘTE ȘI: Cele mai norocoase zodii chinezești în dragoste, în martie 2024. Nativii care vor radia de fericire în prima lună de primăvară

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191