Rețetă de negresă din trei ingrediente. Un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului

Rețetă de negresă din trei ingrediente. Un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului

În cazul în care te numeri printre persoanele care începând de mâine intră în perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o listă variată cu preparate, atât feluri de mâncare, cât și deserturi, pentru a trece cu brio această perioada de curățare sufletească. Noi îți propunem să încerci și rețetă de negresă din trei ingrediente. Acesta este un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fără doar și poate, negresa se numără printre deserturile îndrăgite de o mulțime de persoane. Ei bine, acest desert este, totodată, una dintre cele mai cunoscute și consumate prăjituri de casă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru că se prepară ușor, indiferent dacă alegi rețeta clasică de negresă sau o rețetă mai complexă formată din mai multe ingrediente, negresa este potrivită pentru orice eveniment festiv.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rețetă de negresă din trei ingrediente

Negresa este una dintre cele mai prajiturile de casa cel mai usor de facut. Este ieftina, rapida si pe placul tuturor, de la mici la mari. Pentru ca este un dulce preferat de aproape toata lumea, exista si varianta „de post”.

Ingrediente

  • patru banane;
  • 40 grame pudră de cacao;
  • 167 grame de unt de arahide.

Mod de preparare

Pentru a prepara această rețetă de negresă din doar trei ingrediente, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să preîncălzești cuptorul până când compoziţia este gata.

Apoi, pregătește tava în care vei coace negresa, iar după aceea tapetezi tava cu hârtie de copt. Ține minte că hârtia trebuie să se răsfrângă şi peste margini, pentru a putea scoate prăjitura mai uşor la final.

În continuare, decojeste bananele şi rupe-le bucăți, iar apoi pune-le într-un mini-tocător sau robot, acolo unde le vei mixa până se vor transformă într-un piure fin. Acum este momentul în care vei adăuga untul de arahide și pudra de cacao.

Se mixează totul bine până rezultă o compoziţie omogenă și se toarnă apoi compoziţia în tavă pregătită. Întreagă compoziție se lasă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. De asemenea, se poate orna după preferință.

CITEȘTE ȘI: Rețeta de negresă cu ciocolată ca la bunica acasă. Un desert care îți va aminti de copilărie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191