De ce locuiește Nicolae Guță într-o baracă. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

De ce locuiește Nicolae Guță într-o baracă. Celebrul manelist a fost sincer cu fanii: ”Asta este” / VIDEO

A venit momentul sincerității! Nicolae Guță le-a dezvăluit fanilor săi că locuiește, de fapt, într-o baracă! Manelistul a filmat locul în care își petrece timpul și a explicat de ce nu poate să stea în vila de lux despre care se credea că este locuința lui. Iată ce s-a întâmplat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nicolae Guță a câștigat o adevărată avere de-a lungul carierei sale și a avut grijă ca toți copiii lui să aibă tot ce își doresc. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar spre deosebire de ceea ce se credea despre el, manelistul locuiește, în realitate, într-o baracă!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De ce locuiește Nicolae Guță într-o baracă

După cum toată lumea știe deja, Nicolae Guță deține o casă de lux în Hunedoara! Locuința lui este la fel de mare precum un palat, iar multă lume credea că acela este locul în care își găsește liniștea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Însă, șocul a fost mare când fanii au aflat că manelistul locuiește într-o baracă, care se află peste drum de palatul său.

Manelistul nu este obligat să stea acolo, ci o face pentru așa își dorește. Nicolae Guță a declarat că acela este locul în care se simte cel mai bine, iar vila de lux nu poate să înlocuiască caracterul unei persoane. Și-a amenajat baraca exact așa cum și-a dorit, astfel încât să se simtă perfect.

Manelistul a câștigat peste euro pe TikTok

Zilele trecute, Nicolae Guță a ocupat primele titluri ale ziarelor, după ce a făcut show pe TikTok și a primit donații de peste euro.

La scurt timp, manelistului i s-ar fi furat o parte din banii de pe TikTok. Se pare că hackerii ar fi reușit să obțină sume consistente în urma donațiilor pe care le-a primit manelistul de la fani. Nicolae Guță a spus că nu se mai poate face nimic și s-a resemnat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191