VIDEO – Ciolacu, despre reorganizarea ministerelor: Oamenii de afaceri nu mai trebuie să bată la 10 uși pentru avizare

VIDEO – Ciolacu, despre reorganizarea ministerelor: Oamenii de afaceri nu mai trebuie să bată la 10 uși pentru avizare

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la DCNews, că prin reorganizarea ministerelor se realizează simplificare procesului de avizare, o problemă pe care în special oamenii de afaceri au reclamat-o.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Reformele pleacă de la cadrul legislativ. Minister după minister se vine cu reorganizare. Unde este mediul de afaceri interesat, sistemul de avizare, erau la un minister 7 agenții sau companii care trebuiau să avizeze, în acest moment există în fiecare minister, după reorganizare, un singur serviciu de avizare, astfel că nici cel din administrația locală, nici cel din cea centrală, nici omul de afaceri, nu mai trebuie să bată la 10 uși”, a declarat Ciolacu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191