Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat! Șoferul drogat, care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai, va primi o pedeapsă mai mică. Tatăl Robertei: ”Judecata eu i-o voi face”

Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat! Șoferul drogat, care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai, va primi o pedeapsă mai mică. Tatăl Robertei: ”Judecata eu i-o voi face”

Decizie de ultimă oră a instanței! Vlad Pascu nu va fi condamnat pentru omor calificat, deși i-a ucis pe cei doi tineri, Roberta și Sebi, în 2 Mai, în timp ce se afla drogat la volan și conducea cu o viteză halucinantă. Șoferul drogat va primi o pedeapsă mai mică. La auzirea veștii, tatăl Robertei a anunțat că își va face singur legea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vlad Pascu s-a prezentat, astăzi, în fața instanței cu o armată de avocați, care se pare că a convins judecătorii să nu îl condamne pentru omor calificat, infracțiune pentru care ar fi primit o pedeapsă chiar și de 25 de ani de închisoare. Șoferul drogat care i-a ucis pe cei doi tineri în 2 Mai va fi condamnat pentru ucidere din culpă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat

Au fost tensiuni mari în sala de judecată astăzi, la procesul de schimbare a încadrării juridice a lui Vlad Pascu. După ce a auzit că șoferul drogat care i-a ucis copilul nevinovat nu va fi judecat pentru omor calificat, tatăl Robertei a izbuncit. A ieșit din sala de judecată și a trântit ușa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cătălin Dragomir a spus că își va face singur legea și îl va judeca singur pe Vlad Pascu. Tatăl Robertei a fost foarte dezamăgit de această decizie halucinantă a instanței. Au fost mai multe probleme care au atras atenția asupra acestui proces.

Un martor a fost scos din sala de judecată și i-a spus că va fi rechemat dacă va fi nevoie de declarația lui. De asemenea, presa nu a avut voie să intre în sală, din cauza că nu ar exista suficiente scaune, deși s-a spus că este un proces public.

Mamei lui Sebi Olariu i s-a făcut rău în sală

În timpul procesului de astăzi a fost reluat filmul evenimentelor care au dus la această tragedie. Când a auzit modul în care fiul ei a fost ucis, mama lui Sebi Olariu a început să plângă și i s-a făcut rău. Femeia a luat câteva pastile în timp ce se afla în timpul procesului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191