Accident grav pe DN72, în Ariceştii Rahtivani. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit mai mulți copaci

Accident grav pe DN72, în Ariceştii Rahtivani. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit mai mulți copaci

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 7⁰⁰, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că, un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 72, în afara localității Ariceștii Rahtivani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai mulți arbori aflați pe spațiul verde.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191