Mai mulți români s-au trezit cu credite de mii de lei pe numele lor, după ce doi escroci le-au falsificat cărțile de identitate

Mai mulți români s-au trezit cu credite de mii de lei pe numele lor, după ce doi escroci le-au falsificat cărțile de identitate

Mai mulți români s-au trezit datori cu mii de lei, după ce doi bărbați au accesat, în numele lor, credite. Indivizii ar fi falsificat cărțile de identitate ale altor persoane și, pe baza datelor personale, ar fi luat împrumuturi de la mai multe instituţii financiare nebancare, scrie Anchetatorii spun că prejudiciul se ridică la de lei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Afacerea „credite cu buletine false” a fost pusă la cale în urmă cu doi ani de doi bărbați în vârstă de 32 de ani, din Vrancea și Prahova.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„În iulie 2022, cei doi bărbaţi ar fi contrafăcut mai multe cărţi de identitate, folosind datele de identificare ale altor persoane, pe baza cărora ar fi obţinut credite de la mai multe instituţii financiare nebancare”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Au reușit să ia astfel împrumuturi în valoare de de lei.

Pentru a proba suspiciunile, joi, oamenii legii au descins la domiciliile suspecților. Au făcut, în total, 4 percheziții – trei în Focşani şi una în satul Drăgăneasa, judeţul Prahova, ocazie cu care a fost luată măsura indisponibilizării unui autoturism.

Cei doi sunt bănuiţi de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals privind identitatea.

Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191