Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Intr-un act de disperare, inainte de alegerile locale din 9 iunie, Mădălina Ioana Lupea, candidata PNL pentru funcția de consilier județean, încearcă să își ascundă identitatea în dosarele de corupție în care este implicată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Recent, Curtea de Apel Ploiești a respins solicitarea sa de anonimizare a datelor personale, dupa ce Lupea a facut o cerer in acest sens, cu scopul vadit de a „baga gunoiul sub pres”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fiind acuzată de conflict de interese, Lupea a încercat să obțină anonimizarea numelui său in dosarul aflat pe rolul Curtii de Apel, sub pretextul protejarii carierei sale politice, in contextul alegerilor locale la care candideaza.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vestea proasta pentru Lupea este ca judecătorii au subliniat în mod just că, având în vedere statutul său de persoană publică și implicarea într-un caz de interes public, drepturile individuale la protecția datelor trebuie să cedeze în fața dreptului colectivității de a fi informată.

Lupea a fost declarată incompatibila de Agenția Națională de Integritate, în decembrie 2022.

Deținând simultan funcții de conducere la Consiliul Județean Prahova și la o companie de interes national, Lupea e un exponat al unui tip de corupție tot mai intalmit în rândurile unora din politicienii noștri.

Cu un venit anual care depășește 200.000 de lei, Lupea își continuă cariera în condiții de îndoială publică și scepticism.

Cererea de a-și ascunde numele in dosarul de la Curtea de Apel nu este altceva decat o incercare perversa de a se ascunde in fata alegatorilor, in timp ce, in egala masura, Lupea ne solicita votul, pe 9 iunie!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191