Florin Piersic fost reevaluat cardiologic! Anunțul făcut de reprezentanții Spitalului Foişor

Florin Piersic fost reevaluat cardiologic! Anunțul făcut de reprezentanții Spitalului Foişor

Florin Piersic fost reevaluat cardiologic de către medici! Anunțul făcut de reprezentanții Spitalului Foişor astăzi! Cele mai noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului actor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Florin Piersic, actorul emblematic al scenei românești, a fost supus unei noi evaluări cardiologice, conform anunțului făcut de reprezentanții Spitalului Foișor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Florin Piersic, reevaluat cardiologic

În această după-amiază, instituția medicală a confirmat că starea generală a celebrului artist este stabilă, fără schimbări semnificative față de zilele anterioare programului de kinetoterapie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, în cadrul aceleiași comunicări, reprezentanții spitalului au anunțat că Florin Piersic a fost transferat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic. Artistul a început să facă primii pași în recuperarea sa, fiind capabil să meargă pe distanțe scurte.

Recuperarea medicală a lui Florin Piersic a început miercuri, odată cu începerea programului de kinetoterapie, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Actorul a fost mutat de la ATI

Florin Piersic a fost transferat cu succes de la secția ATI la un salon de recuperare la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, marcând un pas semnificativ în drumul său către recuperare.

Unitatea medicală care îl tratează a confirmat că evoluția stării sale de sănătate este încurajatoare, iar actorul a răspuns pozitiv la tratamentele și intervențiile medicale.

Această mutare semnificativă marchează un pas important în drumul spre recuperare al lui Florin Piersic, care în ultima lună a trecut prin două intervenții chirurgicale, una la genunchi și una la inimă, unde i-a fost înlăturat stimulatorul cardiac.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191