Cum s-au afișat Bogdana și Liviu de la Mireasa! Cei doi au participat împreună la un eveniment / FOTO

Cum s-au afișat Bogdana și Liviu de la Mireasa! Cei doi au participat împreună la un eveniment / FOTO

Bogdana și Liviu au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul trecut al emisiunii „Mireasa”. Deși nu mai pot fi văzuți pe micul ecran la fel de des ca înainte, cei doi continuă să își țină fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața lor, prin intermediul rețelelor de socializare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Amintim că Liviu și Bogdana au devenit soț și soție în marea finală a show-ului Mireasa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să împărtășească și cu cei de pe rețelele de socializare anumite momente din viața lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum s-au afișat Bogdana și Liviu de la Mireasa

Recent, cei doi îndrăgostiți au făcut publică o fotografie de la un eveniment. Îmbrăcați elegant, ea cu o rochiță sexy, iar el cu un costum, cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Fotografia a primit sute de like-uri, iar complimentele pentru cuplu nu au întârziat să apară.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Atunci când a intrat în competiția Mireasa, Bogdana și-a spus povestea de viață, una cu un puternic impact emoțional. Tânăra susține însă că trecutul a făcut-o puternică.

Bogdana a trecut peste greutățile din trecut

Ulterior, în ediția Mireasa difuzată pe data de 6 septembrie 2023, Bogdata a ținut să precizeze că „s-a împăcat cu trecutul”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191