Apar detalii uluitoare din noaptea în care Eduard Giosu a murit. Tatăl acestuia face acuzații grave

Apar detalii uluitoare din noaptea în care Eduard Giosu a murit. Tatăl acestuia face acuzații grave

Eduard Giosu este tânărul de 30 de ani care a decedat și despre care părinții săi au spus că polițiștii sunt răspunzători de moartea lui. Ei declară că baiatul a fost bătut de aceștia. Tânărul a murit la „Universitar” ca urmare a unui edem cerebral. Autopsia a scos la iveală detalii înfiorătoare.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Detalii șocante legate de moartea lui Eduard Giosu

Te-a lovit? M-a lovit şi pe mine şi pe el. Eşti nebun la cap. Drogaţii naibii! Pune piciorul pe el”, se aude pe înregistrare. Acesta fiind îndemnul unuia dintre polițiști. Era ora Pe imaginile surprinse de bodycam-ul uneia dintre agentele de la Secţia 17 ajunsă la faţa locului se observă cum Eduard Giosu zace pe asfalt, într-o baltă de sânge, încătuşat. Poliţiştii solicită în repetate rânduri în dispecerat o ambulanţă. „Zi-le să vină mai repede, că îi curge lui ăsta sânge rău”, a spus un agent al poliției. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ce a declarat tatăl lui Eduard Giosu

Întrebat care dintre probele, imaginile şi mărturiile prezentate în cazul fiului său le consideră cele mai importante pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, Ion Giosu, tatăl lui Eduard a spus:  „Clar cea mai importantă este acea bucată lipsă din înregistrarea camerei de pe corp, dar şi partea finală de pe camera de corp care surprinde ultimele lui gemete greu de ascultat şi de văzut. Cât este de ignorat şi tratat în continuare ca un infractor periculos”, a spus Ion Giosu, tatăl lui Eduard, scrie Antena3

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Întrebat apoi dacă ştie cât timp a fost ţinut fiul său la spital în aceeași poziție în care a fost încătușat, adică cu mâinile la spate şi culcat cu faţa în jos, Ion Giosu a spus: „A stat aşa până la primul consult care a avut loc la 05:15. La spital a stat circa o oră. Eu inițial am crezut că la predarea la UPU i-au scos cătușele de la mâini, dar nu. Mi se pare înfiorător! Deci omul ăla era inert şi atât medicii ăia şi poliţiştii au decis să-l ţină în continuare cu cătușe. Iar poziția acea în care este ţinut este total anormală”, a mai declarat tatăl acestuia.

Ce a declarat despre consumul de droguri 

„Poziția de siguranță pe care o învață de la infirmier până la toţi medicii de oricare până la cel mai înalt grad de profesor care instruiește este cu totul alta. Luați-l pe domnul Arafat să arate care este poziția de siguranță că tot ne dă lecții despre tot felul. Dânsul este cel în mai măsură să pună care este poziția de siguranță care este total opusă”, a spus tatăl lui Eduard Giosu, la Antena 3 CNN. 

Referitor la consumul de droguri, Ion Giosu a spus: „Mergeți la scoli şi o să vedeţi traficanți mari şi mici care oferă bomboanele gratis ca să le inducă dependența. Încep gratis apoi un preţ mic, apoi un preţ mare. Nu ştiu când a început. Noi, eu şi mama lui, am aflat târziu că este un consumator ocazional”, a mai punctat acesta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191