Nicki Minaj a fost arestată pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, chiar înaintea unui concert

Nicki Minaj a fost arestată pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, chiar înaintea unui concert

Rapperul Nicki Minaj a declarat că a fost reținută sâmbătă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru posesie de droguri ușoare, transmite Reuters.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nicki Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost reținută cu câteva ore înainte de un concert pe care urma să-l susțină în Manchester, în Anglia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cântăreața a postat pe platforma X o înregistrare video în care pare să i se spună de către un angajat de la aeroport că poliția vrea să îi „percheziționeze toate bagajele”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Acum au spus că au găsit iarbă și că un alt grup de persoane trebuie să vină aici pentru a cântări țigările”, a spus ea într-o postare ulterioară. Ea scrie „ei au încercat să mă oprească să merg la toate concertele”.

Poliția militară olandeză a confirmat sâmbătă că o americancă în vârstă de 41 de ani a fost reținută pentru posesie de droguri ușoare, adăugând că este interzisă scoaterea unor astfel de substanțe din Olanda.

Poliția nu a confirmat numele suspectei, dar a precizat că aceasta se află în continuare în arest în așteptarea unei anchete.

Fostul jurat al emisiunii „American Idol” a susținut joi un concert în Ziggo Dome din Amsterdam și urmează să revină acolo pentru un alt spectacol pe 2 iunie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191