EXCLUSIV! Panică acasă la Andreea Tonciu! Polițiștii au găsit o grenadă pe clanța de la ușă

EXCLUSIV! Panică acasă la Andreea Tonciu! Polițiștii au găsit o grenadă pe clanța de la ușă

În dimineața zilei de miercuri, de pe data de 29 mai 2024, a fost panică acasă la Andreea Tonciu! Poliția s-a prezentat la locuința vedetei și a blocat imediat strada. Echipajele speciale au găsit o grenadă pe clanța de la ușă. Iată ce s-a întâmplat acolo mai exact!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andreea Tonciu a trecut în această dimineață prin momente de panică, după ce Poliția din București s-a prezentat la locuința ei și a blocat imediat strada. Deși plecată din România, bruneta a fost anunțată de ce se întâmplă la casa mamei ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Panică acasă la Andreea Tonciu! Poliția a blocat strada

În dimineața zilei de miercuri, de pe data de 29 mai 2024, a fost panică acasă la mama Andreei Tonciu! Poliția s-a prezentat de urgență la locuința vedetei și a blocat imediat strada.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sora brunetei, Lorena, a găsit o grenadă pe clanța ușii aseară, după ce a adormit-o pe nepoata ei. Aceasta a crezut că este de jucărie, astfel că a luat-o de pe clanță și a aruncat-o în drum, fără a se gândi la vreun pericol.

Sora vedetei a dus-o pe fiica brunetei la grădiniță în această dimineață, deoarece ea este plecată din țară în aceste momente. Când s-a întors, în fața casei mamei sale erau foarte multe echipaje de polițiști.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje speciale, care au făcut verificări, asta după ce un vecin a alertat autoritățile. Și în aceste momente se mai fac verificările necesare, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat acolo și de unde a apărut grenada.

Mai multe declarații despre ce s-a întâmplat la fața locului puteți vedea la Star Matinal, pe Antena Stars.

Vedeta îl ține „în puf” pe soțul ei

Andreea Tonciu îl ține „în puf” pe soțul ei. Vedeta a vorbit despre felul în care își răsfață partenerul de viață, pe Daniel Niculescu, menționând că ea se ocupă de toate treburile casnice, cum ar fi cumpărăturile și gătitul.

Bruneta a subliniat faptul că, deși partenerul ei contribuie financiar la bunăstarea familiei, ea este responsabilă de administrarea gospodăriei și de îngrijirea copilului. De fiecare dată când are ocazia, ea își răsfață soțul și este atentă întotdeauna să-l facă fericit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191