Imagini senzaționale de la nunta prezentatoarei Roxana Hulpe! Cine a cântat la marele eveniment / FOTO

Imagini senzaționale de la nunta prezentatoarei Roxana Hulpe! Cine a cântat la marele eveniment / FOTO

Imagini emoționante de la nunta Roxanei Hulpe. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Ce vedete au fost prezente la marele eveniment, dar și ce artistă cunoscută a întreținut atmosfera.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După doi ani de la momentul în care a spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă, Roxana Hulpe, cunoscută pentru prezența sa fermecătoare în lumea televiziunii, și-a unit destinul cu partenerul ei în fața lui Dumnezeu într-o ceremonie religioasă plină de emoție și frumusețe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imagini emoționante de la nunta Roxanei Hulpe

Însoțită de un tată extrem de mândru, care a condus-o la altar, Roxana Hulpe a „strălucit” într-o rochie albă în stil sirenă, cu umerii goi și corset, completându-și ținuta cu un buchet fermecător din flori albe.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cununia religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți, printre care și un prieten de familie, Ionuț, fost coleg de liceu al Roxanei, și tatăl vedetei, care a avut și el un rol deosebit, fiind cel care a botezat-o și pe ea și pe fiica sa, Zora.

La nuntă a cântat Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. După ceremonie, toți ochii s-au îndreptat către mireasă, dar și spre nașa Andreea Ibacka, care a strălucit într-o rochie spectaculoasă.

Roxana Hulpe, o mamă fericită

Roxana Hulpe nu numai că strălucește în lumina reflectoarelor, ci se bucură și de o viață personală împlinită, plină de iubire și bucurie.

Ea și partenerul ei au devennit părinți de fetiță. Zora, cea care le face zilele mai frumoase, a venit pe lume anul trecut.

Momentul nașterii este, fără îndoială, unul dintre cele mai intense și memorabile în viața unei femei, iar pentru Roxana Hulpe, acest moment este cu atât mai special, aducând o fericire nemărginită și emoții pure.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191