Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc în doar câteva ore! Cum arată locația în care va avea loc evenimentul. Detalii despre nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc în doar câteva ore! Cum arată locația în care va avea loc evenimentul. Detalii despre nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc în câteva ore. Se fac deja ultimele pregătiri la locație, căci la ora se dă startul petrecerii. Cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului au dezvăluit câteva detalii despre cel mai important eveniment din viața celor doi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mult a fost, puțin a mai rămas. Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină o familie și în fața lui Dumnezeu. De dimineață, se pun la punct ultimele detalii pentru eveniment.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum arată locația aleasă de Oana Moșneagu și Vlad Gherman pentru nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales o locație în apropiere de Capitală extrem de populară în rândul celor care își doresc simplitate și bun gust. Ivona Nenu, wedding planner, spune că a fost destul de greu să se sincronizeze cu programul lor, dar au reușit să organizeze un eveniment așa cum au visat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce tematică au ales cei doi

Nicu Bocancea, cel care s-a ocupat de decor, spune că actorii și-au dorit o atmosferă relaxată, în ton cu sezonul cald, lucru care se reflectă inclusiv în tematică nunții, culorile predominante fiind pastelurile, în special albastru deschis și piersică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191