Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. FOTO

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios! Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. FOTO

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cununat religios. Primele imagini de la nunta celor doi sunt spectaculoase.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cununat religios pe 2 iunie 2024

Astăzi este o zi importantă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Actorii au spus marele „Da” în fața altarului după ce s-au pregătit intens pentru evenimentul mult așteptat. Cei doi au purtat ținute spectaculoase în care au radiat, de-a dreptul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oana și Vlad au făcut cununia civilă la începutul lunii aprilie și nu a durat mult până când cei doi au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Actorii au ales o locație de lux în care să petreacă după nuntă, alături de oamenii dragi lor. Lângă fericitul cuplu au fost familiile, colegii de breaslă, dar și prietenii apropiați.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Oana și Vlad, fotografii spectaculoase de la marele eveniment

Cei doi proaspeți însurăței nu au uitat să-și împărtășească bucuria cu fanii, astfel că au publicat pe conturile lor de socializare mai multe fotografii de la cununia religioasă.

Chiar în această dimineață, Oana Moșneagu le-a dezvăluit admiratorilor săi faptul că, deși nu și-ar fi dorit ca viitorul ei soț să vadă rochia de mireasă, acest lucru a fost inevitabil. Totul s-a întâmplat după ce actrița și-a dus rochia la curățătorie cu câteva ore înainte de eveniment. Cu toate acestea, cuplul s-a bucurat din plin de nunta lor. Emoțiile i-au copleșit pe cei doi, iar momentul a ieșit exact așa cum au visat.

Oana Moșneagu a purtat o rochie de mireasă splendidă care i-a scos în evidență formele atrăgătoare, în timp ce Vlad a apelat la un costum care i s-a potrivit perfect. De asemenea, alături de imaginile publicate, miresica a scris și un mesaj emoționant.

„Meet the Ghermans. 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever”, a scris Oan Moșneagu pe Instagram. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191