Mihai Leu a fost adus, de urgență, la Spitalul Fundeni cu elicopterul. Informații despre starea de sănătate a marelui campion

Mihai Leu a fost adus, de urgență, la Spitalul Fundeni cu elicopterul. Informații despre starea de sănătate a marelui campion

Mihai Leu trece prin momente dificile și se pare că problemele de sănătate nu îi dau pace. Marele campion a fost adus, din nou, de la Hunedoara la Spitalul Fundeni, de această dată fiind transportat cu elicopterul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Starea de sănătate a lui Mihai Leu nu este deloc una bună. Campionul mondial de box şi campion naţional de raliuri a fost transportat cu elicopterul de la Hunedoara la Spitalul Fundeni din Capitală, și, potrivit informațiilor , cadrele medicale fac eforturi imense pentru a-l trata.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mihai Leu a fost adus, de urgență, la Spitalul Fundeni cu elicopterul

Mihai Leu trece prin momente dificile. Marele campion se confruntă cu probleme de sănătate. Amintim că în urmă cu aproximativ o lună, se propaga informația potrivit căreia fostului sportiv o-ar fi recidivat cancerul de colon cu care a fost diagnosticat în urmă cu un deceniu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Campionul mondial de box şi campion naţional de raliuri a fost supus unei intervențiu chirurgicale la sputalul din Hunedoara, iar mai apoi, pentru că ar fi apărut unele complicații, a ajuns la Spitalul Fundeni din Capitală.

În 2014, Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon

Așa cum menționam și în rândurile de mai sus, în anul 2014, Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Atunci a reușit să învingă boala însă iată că, în prezent, pare să se confrunte din nou cu probleme serioase de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191