Doar 4% dintre cititori reușesc să rezolve acest exercițiu mental matematic în doar 12 secunde. Te numeri printre ei?

Doar 4% dintre cititori reușesc să rezolve acest exercițiu mental matematic în doar 12 secunde. Te numeri printre ei?

Doar 4% dintre cititori sunt capabili să rezolve acest exercițiu în12 secunde sau mai puțin. Dacă reușiți să-l finalizați în timpul alocat, o să obțineți deja un rezultat grozav. Dar dacă, pe lângă asta, reușiți să reduceți și mai mult acel timp, veți face parte dintr-un grup select de minți superioare care stăpânesc excelent matematica și pot face soluționa astfel de probleme cu viteza fulgerului. Pregătește-ți cronometrul, pentru că viteza va fi cheia rezolvării acestei provocări matematice. Pe lângă modul corect, evident.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Accepți provocarea de astăzi?

Te-ai săturat de monotonia rețelelor sociale? Este timpul să vă activați mintea cu un univers de provocări matematice interesante! Cufundă-te într-o lume în care îți vei testa abilitățile ca niciodată, rezolvând probleme cu viteza fulgerului, împingându-ți limitele și stăpânind arta calculului. Îndrăznește să accepți această provocare și stimulează-ți mintea cu un exercițiu mental matematic complex care te va face să gândești creativ. Mintea vă va mulțumi și vă va răsplăti cu multă satisfacție!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ți-ai demonstrat deja voința de a dori să găsești soluția corectă și să scoți cel mai bun timp. Acesta este un exercițiu complex din domeniul matematic pe care va trebui să-l rezolvi, care la prima vedere poate fi considerat a fi dificil deoarece numerele sunt de două cifre (unele dintre ele). Există în total 6 numere pe care trebuie să le combinați, dar există o modalitate corectă de a face acest lucru, deoarece trebuie să ordonați prioritatea operațiilor în funcție de semnele matematice. Încercați să vă dați seama în timpul alocat cum este corect să procedați.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rezolvarea puzzle-ului matematic

În continuare, vă vom explica pas cu pas ce trebuie să faceți pentru a rezolva acest exercițiu matematic. 

PASUL 1: 93 – 8 ÷ 2 + 7 – 34 ÷ 17

PASUL 2: 93 – 4 + 7 – 2 = 94

Cu ceea ce s-a detaliat mai sus, răspunsul la exercițiul matematic este 94. Mai întâi trebuia să rezolvi cele două împărțiri și, în final, să aduni și să scazi cele patru numere care ți-au rămas. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191