Deputatul George Ionescu reclamă dezastrul ecologic de la Comarnic: „Dejecțiile se varsă direct în râul Prahova din cauza incompetenței lui Iulian Dumitrescu”

Deputatul George Ionescu reclamă dezastrul ecologic de la Comarnic: „Dejecțiile se varsă direct în râul Prahova din cauza incompetenței lui Iulian Dumitrescu”

Acuzații grave de afectare ecologică în Prahova!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deputatul George Ionescu, candidatul Aliantei Forta Dreptei la Consiliul Județean Prahova, a lansat acuzații grave la adresa lui Iulian Dumitrescu, pe care l-a numit responsabil pentru un „dezastru ecologic”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ionescu susține că incompetența lui Dumitrescu a condus la poluarea masivă a râului Prahova, cu repercusiuni serioase pentru întreaga Vale a Prahovei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conform lui Ionescu, deșeurile din canalizările localităților de pe Valea Prahovei sunt deversate direct în râul Prahova prin conducte ale Hidro Prahova despre care afirmă că sunt protejate de Dumitrescu. „Priviți vă rog frumos ce nenorociri se întâmplă în localitatea Comarnic, dar și în restul localităților de pe Valea Prahovei!”, a spus George Ionescu.

Mai mult, deputatul a adăugat că județul Prahova ar urma să fie penalizat cu 50.000 de euro pe zi din cauza acestei situații, sumă pe care o consideră prohibitivă și care ar submina finanțele locale. Referindu-se la Dumitrescu cu porecla „Lamborghini”, Ionescu a sugerat că nici acesta nu ar putea compensa pierderile financiare prin furt din bugetul județean.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191