Rezultate Alegeri Ploieşti si Prahova 2024. Cine va fi primarul municipiului Ploieşti şi preşedintele Consiliului Judeţean PRAHOVA

Rezultate Alegeri Ploieşti si Prahova 2024. Cine va fi primarul municipiului Ploieşti şi preşedintele Consiliului Judeţean PRAHOVA

Phonline.ro va publica primele rezultate ale alegerilor locale în Ploieşti. AICI vei afla cine va fi primar în următorii patru ani şi cine va lua preşedinţia Consiliului Judeţean PRAHOVA.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Votarea se va încheia la ora 22:00, ora României, iar în cazul în care vor exista cozi la secţiile de votare, procesul va putea fi prelungit până la ora 23:59. Odată cu numărarea voturilor, Phonline.ro va publica primele rezultate oficiale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Update ora 23:00 Potrivit primelor rezultate de tip exit-poll, PSD a castigat alegerile la Consiliul Judetean (Virgiliu Nanu).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Primaria Ploiesti a fost castigata de Mihai Politeanu, candidat independent.

Update, ora 22.01: În curând, primele rezultate parțiale la alegerile pentru primăria Ploieşti.

Prezenţa la vot la alegerile locale 2024 în municipiul Ploieşti a fost de 40,77 la sută. La nivelul judeţului Prahova, prezenţa la vot a fost de 52,49 la sută. Urnele s-au închis la ora 22.00.

Update, ora 21.01: Prezenţa la vot la alegerile locale 2024 în municipiul Ploieşti era, la ora 21.00, de 39,18 la sută. La nivelul judeţului Prahova, prezenţa la vot era de 50,92 la sută.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191