Mămăligă cremoasă, rețeta secretă care te va cuceri instant. Cum se prepară și ce ingrediente o fac delicioasă

Mămăligă cremoasă, rețeta secretă care te va cuceri instant. Cum se prepară și ce ingrediente o fac delicioasă

Mămăliga este un preparat emblematic pentru bucătăria românească, iar dacă vom folosi doar câteva ingrediente simple, putem transforma simpla mămăligă în ceva cu totul delicios și special! Iar cel mai bun exemplu este mămăliga cremoasă cu unt, smântână și brânză, de care nu ne vom mai sătura!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Casiana Constantin ne prezintă pe contul ei de Instagram o rețetă cu totul specială, de care nu ne vom mai sătura! Iar tot ce ne trebuie pentru a pregăti această mămăligă delicioasă sunt doar câteva ingrediente simple, pe care le vom găsi în orice magazin!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, vom avea nevoie doar de câteva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui să avem la îndemână 200 de grame de mălai, un litru de apă, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smântână, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella, iar dacă vrem ca mâncarea noastră să aibă un gust de-a dreptul special, putem folosi și mușchiuleț afumat!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Partea cea mai bună este că această rețetă delicioasă este foarte ușor de pregătit, așa că nu ar trebui să avem probleme cu ea, chiar dacă nu suntem foarte experimentați în bucătărie!

Primul pas este să pregătim mămăliga, iar după ce aceasta s-a făcut, vom adăuga în ea untul, cât și cele 5 linguri de smântână, care ar trebui să fie cât mai generoase! Aceste ingrediente trebuie amestecate foarte bine, iar apoi vom da pe răzătoare cașcavalul. Mai departe, într-o tavă tapetată cu unt, vom pune un strat de mămăligă pe care îl vom nivela atent, iar apoi vom presăra cașcavalul ras.

Pasul următor este să adăugăm cubulețele de mușchiuleț afumat, iar apoi vom mai pune un strat de mămăligă. Mai departe, vom repeta procesul, așa că vom adăuga cașcaval și puțin mușchiuleț. Acum putem pune și mozzarella, iar apoi vom pune totul la cuptor, vreme de aproximativ 25 de minute. La final, vom avea o mâncare delicioasă și cu totul specială!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191