Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al românului luat de viitură, în Italia. Cristian a fost căutat trei săptămâni / FOTO

Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al românului luat de viitură, în Italia. Cristian a fost căutat trei săptămâni / FOTO

Trei săptămâni. Atât au durat căutările pentru găsirea trupului neînsuflețit al lui Cristian, românul care a fost luat de viitură, în Italia. În tot acest timp familia tânărului a sperat ca acesta să fie găsit în viață.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În cursul zilei de ieri, pentru că nivelul apei a scăzut, salvatorii au găsit trupul fără viață al tânărului român în vârstă de 25 de ani dispărut pe data de 31 mai, după ce a fost luat de viitură. Trupurile celor două tinere care erau cu el fuseseră deja recuperate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al românului luat de viitură, în Italia

Ieri dimineață, trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar, tânărul în vârstă de 25 de ani care pe data de 31 mai a fost luat de viitură, în Italia, a fost găsit în râul Natisone, în apropierea albiei în care a avut loc tragedia în care a fost implicat el și alte două fete, Patrizia Cormos și Bianca Doros.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ieri după amiază a fost confirmată și identitatea tânărului.

Fratele lui Cristian Molnar, Radu, a recunoscut cadavrul fratelui său ieri după-amiază.

A sperat până în ultima clipă că își va găsi fratele în viață. Amintim că la scurt timp după tragedie, el s-a deplasat de-a lungul râului Natisone pentru a observa îndeaproape evoluția căutărilor și a insistat întotdeauna ca acestea să nu fie suspendate.

Tinerii au fost luați de viitură pe data de 31 mai

Pe 31 mai, cei trei tineri care și-au pierdut viața în Italia merseseră în albia râului Natisone pentru a face câteva fotografii, când, din cauza precipitațiilor abundente din zilele precedente, nivelul apei râului a crescut rapid.

La un moment dat, tinerii, îmbrățișați, au fost luați de ape, în ciuda încercărilor altor persoane de a-i salva. Din acea zi, căutările nu au încetat niciodată: mai întâi au fost găsite trupurile celor două fete, iar ieri cel al lui Cristian, tânărul român rezident în Austria.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191