Fiul cel mare al Gabrielei Firea a făcut nuntă secretă la Palatul Snagov. Mireasa și soacra mare au atras atenția tuturor

Fiul cel mare al Gabrielei Firea a făcut nuntă secretă la Palatul Snagov. Mireasa și soacra mare au atras atenția tuturor

Tudor-Ștefan, fiul Gabrielei Firea cu primul ei soț, regretatul Răsvan Firea, și Eva-Emilie au făcut nuntă secretă la Palatul Snagov. Mirela Vaida, Luminița Anghel, Damian Drăghici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor s-au aflat printre invitați, iar mireasa și soacra mare au atras atenția tuturor. Băiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor-Ștefan, s-a căsătorit civil pe 7 octombrie 2023

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Este greu de descris în cuvinte emoția pe care am simțit-o în biserică, la slujba cununiei religioase a băiatului meu Tudor și a soției sale Eva. Doar mamele de băieți care au trecut prin asta știu cum este. O avalanșă de emoții.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În primul rând, îți dai seama ca propriul copil pornește pe drumul său, cu binecuvântarea Domnului. Apoi, mai primești în viață încă un copil, pentru că Eva este pentru mine fata pe care nu am avut-o.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Eu sunt mama de trei băieți, deci voi fi soacra cu trei nurori, dar eu le promit că le voi fi o a doua mamă sau o prietenă foarte bună.

Lui Tudor i-am spus mereu că o soție fericită înseamnă o familie fericită! De fapt, pe toți cei trei băieți i-am învățat mereu să respecte fetele și, în general, oamenii. A fost un weekend încărcat de emoție, am avut alături rudele apropiate ale Evei, venite tocmai din Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă și Olanda. De asemenea, ne-au fost alături rudele și prietenii.

Avem mulți fini, am fost nași de cununie sau de botez de zeci de ori, dar sentimentul nu se poate compara”, a declarat Gabriela Firea pentru ziarul Click!

Vezi subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora , rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191