Nicu Paleru, adevărul despre relația cu Emilia Ghinescu: „Mie îmi plăcea de ea..”

Nicu Paleru, adevărul despre relația cu Emilia Ghinescu: „Mie îmi plăcea de ea..”

Timp de mulți ani, românii au crezut că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă. În emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere a vorbit despre acest subiect, dezvăluind dacă a fost sau nu îndrăgostit de colega sa.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi dintre cei mai renumiți interpreți de muzică de petrecere din România. De-a lungul timpului, cei doi au creat un duo impresionant pe scenă, ceea ce a condus la speculații despre o posibilă relație romantică în viața reală. Cântărețul a vorbit deschis despre acest subiect în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Mi-a plăcut de Emilia și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, eram prieteni cu toții. Fiecare om are nevoie de un motiv de a iubi. Eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram câine sur la vânătoare, iar mie îmi plăcea de ea, era nu neapărat o dragoste, ci ceva mai nevinovat. Din moment ce am înțeles că e prietenă cu chitaristul bas, am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. N-a fost nimic mai complex, mai picant”, a declarat Nicu Paleru, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

De altfel, în urmă cu ceva timp, și Emilia Ghinescu a făcut câteva dezvăluiri. Deși artista a recunoscut că ea nu a avut sentimente pentru acesta, a mărturisit că el a fost îndrăgostit de ea.

„De Nicu mă leagă o prietenie foarte bună. A fost îndrăgostit de mine, la o vreme. Eram copii. Diferența între noi e de doi-trei ani. El îmi desena, îmi picta, Nicu pictează extraordinar. Vorbesc foarte serios. A fost îndrăgostit de mine, dar eu nu (…)

Eu mi-am propus, din momentul în care am intrat în această branșă a muzicii, ca niciodată să nu am nicio legătură fizică sau emoțională cu cineva care are aceeași meserie ca mine, indiferent că este instrumentist sau solist. Nu m-a lovit niciodată. Iar cu Nicu, el poate nu e genul meu. Ca prieteni, avea cineva o vorbă «decât o noapte proastă, mai bine o prietenie de durată»”, a spus Emilia Ghinescu cu ceva timp în urmă, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191