Soția lui Costel Corduneanu, amenințată cu moartea?! Grațiela a primit un mesaj înfiorător, după decesul lui: ”Cât de retardat…” / FOTO

Soția lui Costel Corduneanu, amenințată cu moartea?! Grațiela a primit un mesaj înfiorător, după decesul lui: ”Cât de retardat…” / FOTO

Soția lui Costel Corduneanu a primit un mesaj înfiorător, după moartea lui! În timp ce o mulțime de persoane i-au fost alături după decesul lui Costel Corduneanu, o altă persoană a încercat să o amenințe cu moartea! Iată cum i-a răspuns Grațiela!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Costel Corduneanu s-a stins din viuață în urmă cu mai multe luni. Familia lui a trecut prin momente foarte grele, iar lipsa lui încă se simte în casa lor. Chiar și așa, soția lui Costel Corduneanu a rămas o femeie puternică și este sprijinul familiei sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O persoană a încercat să o amenințe cu moartea mea Grațiela, soția lui Costel Corduneanu

Deși au fost o mulțime de persoane i-au fost alături după pierdea soțului eu, au existat și oameni care nu o au la suflet pe Grațiela. Așadar, unul dintre ei a îndrăznit să îi trimită un mesaj amenințător, care ar fi putut să o afecteze.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Însă, Grațiela nu s-a lăsat impresionată de nimic și i-a dat un răspuns pe măsură persoanei care a recurs la acest gest. Soția lui Costel Corduneanu nu a fost deloc speriată de mesajul pe care l-a primit și a decis să îl facă public. Grațiela este o femeie puternică, astfel că nimic nu poate să treacă peste acest lucru, nici măcar un mesaj menit să o sperie.

Ce semn divin a primit Grațiela, după moartea lui Costel Corduneanu

Grațiela a făcut dezvăluiri emoționante, la câteva luni de la moartea lui Costel Corduneanu. Soția lui a primit un semn divin, iar când a căutat semnificația lui, acest lucru a lăsat-o fără cuvinte. Grațiela a împărtășit totul cu urmăritorii ei, fiind șocată de ceea ce s-a întâmplat în casa ei.

Este vorba despre un fluture, care a ajuns accidental în locuință, iar conform unei culturi, acesta reprezintă un semn din partea unei persoane decedate. Acest fluture a rămas în casa ei timp de 2 zile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191