Adevăratul motiv pentru care Delia Matache și Edi Iordănescu s-au despărțit: „Nu aș putea să mă însor cu o femeie care…”

Adevăratul motiv pentru care Delia Matache și Edi Iordănescu s-au despărțit: „Nu aș putea să mă însor cu o femeie care…”

Delia și Edi Iordănescu au format un cuplu cu mai mult timp în urmă, însă puțini sunt cei care își mai amintesc. Deși părea că relația lor nu va avea sfârșit, la un moment dat, selecționerul echipei naționale de fotbal a României a decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Edi Iordănescu a fost cel care a pus capăt relației cu Delia Matache

Delia Matache a avut o viață amoroasă extrem de tumultuoasă, de-a lungul timpului. Chiar dacă în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Răzvan Munteanu, artista a avut mai multe relații care au stârnit controverse. Printre acestea se numără și relația cu Edi Iordănescu, care a fost intens mediatizată în spațiul public.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Se pare că fotbalistul a fost cel care a luat decizia de a se despărți de cântăreață, pe motiv că aceasta nu avea destul timp pentru el. Din cauza obligațiilor ei profesionale, fostul antrenor nu se putea bucura de iubita lui. Mai mult, acesta era extrem de gelos atunci când venea vorba despre aparițiile provocatoare ale Deliei, potrivit 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“,  a declarat Edi Iordănescu la vremea respectivă.

Edi Iordănescu, indignat din cauza faptului că Delia a apărut în ipostaze sexy

În plus, Edi Iordănescu a susținut că gestul Deliei de a apărea în ipostaze sexy în cadrul  unor ședințe foto ar fi fost o reacție la despărțire.

Poate a fost o modalitate de a-mi demonstra ceva”, a mai adăugat fostul antrenor de fotbal.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191