Premierul Ciolacu anunță că se virează un nou ajutor în conturile pensionarilor

Premierul Ciolacu anunță că se virează un nou ajutor în conturile pensionarilor

Premierul Ciolacu anunță că pensionarii cu venituri mici și persoanele cu dizabilități primesc o nouă tranșă de 250 de lei pentru alimente. Peste 2,5 milioane de persoane vor beneficia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Continuăm un program important, cu un impact social major pentru persoanele aflate în situații defavorizate, pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități. Le acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane vor încasa banii în august, așa că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei”, a declarat premierul, în deschiderea ședinței de Guvern de joi, 18 iulie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191