Dana Budeanu lauda intervenția rapidă a lui Virgiliu Nanu, la Spitalul Câmpina: „Vine PSD, cu mila pentru oameni!”

Dana Budeanu lauda intervenția rapidă a lui Virgiliu Nanu, la Spitalul Câmpina: „Vine PSD, cu mila pentru oameni!”

Virgiliu Nanu, președintele ales al Consiliului Județean Prahova, a fost recent apreciat de cunoscuta creatoare de modă și influencer Dana Budeanu pentru intervenția sa promptă în criza aerului condiționat de la Spitalul Municipal Câmpina.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În ultimele zile, pacienții și medicii au fost nevoiți să suporte temperaturi de peste 35 de grade Celsius din cauza nefuncționării sistemului de climatizare, situație generată de un litigiu între spital și firma responsabilă de lucrări.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Nanu s-a deplasat personal la Câmpina pentru a participa la o ședință alături de reprezentanții autorităților locale și de responsabilii implicați, în încercarea de a găsi o soluție rapidă pentru remedierea problemei. În urma discuțiilor, Nanu a identificat atât un litigiu comercial, cât și numeroase deficiențe contractuale și de proiectare care au contribuit la această criză.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Astăzi m-am deplasat la Câmpina pentru a participa la o ședință privind sistarea aerului condiționat la Spitalul Municipal Câmpina, alături de reprezentanții autorităților și responsabilii implicați. În urma discuțiilor, am constatat existența unui litigiu comercial și totodată, numeroase deficiențe contractuale și de proiectare. Am solicitat în mod imperativ ca până luni să se găsească o soluție care să fie aplicată în cel mai scurt timp, pentru ca cetățenii să nu mai sufere din cauza acestor probleme”, a declarat Nanu.

Dana Budeanu, cunoscută pentru implicarea sa activă în probleme sociale și politice, a lăudat public inițiativa și implicarea promptă a lui Nanu.

„VINE PESEDEIIIII CU MILA PENTRU OAMENI!

A FOST DEZASTRU IN PRAHOVA SI N PLOIESTI IN TOATE SPITALELE!

POATE VORBIM SI DESPRE INCHIDEREA CENTRULUI DE RECUPERARE DIN BUSTENI, CAND VA INSTALATI! O CRIMA! MANAGER E GAGICA UNUI FOST MINISTRU AL SANATATII!

AM AVUT MII DE MESAJE CU DEZASTRUL DIN SPITALELE DIN PRAHOVA! IN MASCARADA A FOST PRAPAD!”, a scris Dana Budeanu.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191