Nicoleta Sprincenatu (CJPH): Bătaie de joc pe banii contribuabililor! „Primarul Sandu Tudor a pus la cale un jaf de 1 milion de euro, în Păuleşti!”

Nicoleta Sprincenatu (CJPH): Bătaie de joc pe banii contribuabililor! „Primarul Sandu Tudor a pus la cale un jaf de 1 milion de euro, în Păuleşti!”

Nicoleta Sprincenatu, proaspăt ales consilier județean, şi-a exprimat indignarea față de lucrările de infrastructură efectuate în comuna Păulești, sub conducerea primarului Tudor Sandu. Potrivit acesteia, administrația locală a cheltuit aproape 1 milion de euro pe lucrări realizate superficial, menite să impresioneze alegătorii înainte de alegerile electorale, dar care riscă să se deterioreze rapid din cauza nerespectării normelor tehnice.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Este inadmisibil ca în 2024 să mai vedem astfel de practici. Este o bătaie de joc pe banii cetățenilor, iar primarul Tudor Sandu trebuie să dea explicații clare și să își asume răspunderea pentru aceste lucrări de proastă calitate,” a declarat Sprincenatu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Problema cea mai gravă este amplasarea trotuarelor direct peste conducte, o eroare care va duce inevitabil la surparea terenului și la costuri suplimentare pentru reparații. „Nu ai nevoie de pregătire tehnică pentru a cunoaște faptul că se va surpa terenul deasupra, nu!? Și cu toate acestea, primăria Păulești a ignorat proiectul tehnic și a aruncat aproape 1 milion de euro pe această grabă electorală,” a mai spus aceasta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191