Ultima oră! Începe modernizarea Bulevardului Castanilor. Primarul Volosevici a semnat contractul de 16,5 milioane lei, prin „Anghel Saligny”

Ultima oră! Începe modernizarea Bulevardului Castanilor. Primarul Volosevici a semnat contractul de 16,5 milioane lei, prin „Anghel Saligny”

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat astăzi, 21.08.2023, cu reprezentantul Asocierii OMEGA STAR SISTEMS S.R.L. & TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT S.R.L. & OYL COMPANY HOLDING AG S.R.L., prin lider de asociere OMEGA STAR SISTEMS S.R.L, contractul de lucrări nr. 15012/21.08.2023, având ca obiect “Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „MODERNIZARE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI (TRONSON CUPRINS ÎNTRE SENSUL GIRATORIU GARA DE SUD ȘI STRADA GH. LAZĂR)”.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Prețul contractului este de 16.572.079,50 lei, fără TVA, iar durata de execuție este de 3 luni.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Obiectivele specifice ale acestui proiect sunt:

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

* modernizarea bulevardului analizat în prezenta documentație;

* ameliorarea accesului la rețeaua de străzi, obiective de importanță socială, obiective turistice de importanță națională sau alte obiective economice;

* sprijinirea activităților economice, comerciale și turistice, prin dezvoltarea unei infrastructuri minimale;

* ameliorarea calității mediului și diminuarea surselor de poluare;

* asigurarea continuității transporturilor și fluidizarea circulației pentru toate categoriile de vehicule;

* asigurarea vizibilității;

* sporirea siguranței circulației.

Prin acest proiect se va realiza un drum cu două benzi de circulație, cu structură rutieră nouă, modernizare guri de scurgere, borduri, peroane stații autobuz, platformă betonată stații de autobuz.

Lucrările proiectate constau, în principal, în:

* Demolarea elementelor existente din beton;

* Frezarea straturilor asfaltice existente pe strada pe care se reface îmbrăcămintea asfaltică;

* Repararea defecțiunilor de tipul burdușirilor și a refulărilor de margine;

* Realizarea unei îmbrăcăminți bituminoase în 3 straturi (5 cm strat de uzură și reprofilare, 6 cm strat de legătură, 8 cm strat de bază);

* Amenajarea de borduri noi la marginea drumului și înglobarea gurilor de scurgere în acestea.

Obiectivul de investiții este finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, potrivit contractului de finanțare nr. 6429/31.03.2023, încheiat de Municipiul Ploiești cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191