Palmă peste obrazul lui Alin Moldoveanu, care n-a fost în stare! Jazz Rock Festival, salvat de sponsori: ediția 2024 se va desfășura la Castelul Iulia Hasdeu!

Palmă peste obrazul lui Alin Moldoveanu, care n-a fost în stare! Jazz Rock Festival, salvat de sponsori: ediția 2024 se va desfășura la Castelul Iulia Hasdeu!

Anunțul privind anularea ediției de anul acesta a Jazz Rock Festival a provocat o mare dezamăgire în rândul câmpinenilor, care au apreciat valoarea acestui eveniment organizat timp de 11 ani la Câmpina de Asociația Culturală Euro Jazz Rock. Reacțiile publicului au fost cât se poate de intense pe rețelele sociale, unde au apărut numeroase comentarii și teorii cu privire la motivele anulării, deși inițiatorul proiectului, Liviu Briciu, a invocat exclusiv rațiunile financiare. „Festivalul nu se organizează anul acesta din lipsă de fonduri” – declara acesta în urmă cu câteva zile.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Agitația creată a avut, însă, un efect pozitiv neașteptat: mai mulți sponsori generoși și-au oferit sprijinul financiar, permițând astfel continuarea festivalului și în acest an.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De obicei, festivalul avea loc în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, un spațiu adecvat pentru formatul propus la edițiile anterioare. Anul trecut, din cauza indisponibilității acestui loc, evenimentul a fost mutat în parcul Mițu Chițu, aflat acum în paragină.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru ediția din acest an, care va avea loc în zilele de 2 și 3 august, soluția găsită este organizarea festivalului în grădina Castelului Iulia Hasdeu, un spațiu care va impune un format diferit de cel cu care am fost obișnuiți. „Anul acesta va fi o ediție puțin diferită, având în vedere contextul. Festivalul va avea loc în zilele de 2 și 3 august. În funcție de răspunsul celor pe care mi-am propus să-i invit pe scenă, festivalul ar putea continua și în ziua de 4 august”- a mai spus organizatorul. Biletele vor putea fi achiziționate la intrarea în curtea castelului.

Articolul integral, AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191