Mircea Roşca, PNL Prahova, despre cazul profesorului îmbracat în femeie: „România are nevoie să fie apărată împotriva depravării”

Mircea Roşca, PNL Prahova, despre cazul profesorului îmbracat în femeie: „România are nevoie să fie apărată împotriva depravării”

Deputatul liberal prahovean Mircea Rosca si-a exprimat indignarea fata de atitudinea profesorului universitar care a aparut in fata studentilor imbracat in femeie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Rosca sustine ca valorile fundamentale ale Romaniei au ajuns sa fie calcate in picioare de „curentele progresiste”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deputatul a facut referire si la cazul „antrenorului de genii”, acuzat ca ar fi violat un copil.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Redam mesajul postat de Mircea Rosca, pe Facebook:

Încotro ne îndreptăm?
România ultimelor câteva zile. Două situații diferite, două personaje diferite, dar care ridică ambele aceeași problemă.

Este vorba de un profesor de la Universitatea din București care a apărut în fața viitorilor studenți îmbrăcat în femeie şi un așa-zis „antrenor de genii” care viola copii!
Pare că suntem desprinși dintr-o altă lume, una în care toate cărămizile lumii noastre, toate valorile noastre sunt date uitării, sunt călcate în picioare de curentele progresiste.

Am înțeles că Universitatea din București a spus că nu a încălcat profesorul respectiv niciun regulament, însă cât de moral, cât de etic este să promoveze elemente ale unei ideologii care nu face decât să erodeze fundamentele care au stat la baza societății noastre? Aici nu e vorba despre încălcarea unor reguli, ci despre o corectitudine morală!

Apoi, în cazul așa-zisului „antrenor de genii”, oameni buni, cum pot astfel de indivizi să trăiască în comunitățile noastre și nouă să nu ni se pară absolut nimic ciudat la ei? M-am săturat de așa-ziși „antrenori de genii” care se dovedesc a fi, de fapt, niște minți bolnave.

România are nevoie să fie apărată împotriva depravării. Acest lucru nu poate să fie făcut decât prin valorile creştine promovate de Bisericǎ în sistemul educațional şi în viața realǎ, dar şi de mediul politic prin legi ferme ca asumare, însuşite şi promovate prin instituțiile publice.
Acum, cât nu e prea târziu! Altfel, lumea așa cum o știm noi, cea minunatǎ, a pǎrinților şi bunicilor noştri, începe să dispară!

Dumnezeu să ne dea înțelepciunea necesară de a înțelege pericolul care se abate asupra țării noastre, dar și curajul cu care să avem puterea pentru a reacționa!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191