Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună

Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună

Bogdana și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, au devenit din ce în mai activi în mediul online, în special pe TikTok. Cei doi au trecut prin despărțiri, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva foștii concurenți sunt împreună sau măcar au luat în calcul varianta de a forma în cuplu, având în vedere că se înțeleg bine.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sergiu și Madi de la Mireasa s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar de atunci, fostul concurent nu s-a mai afișat cu o altă femeie. În schimb, Madi și-a refăcut viața după divorț. Printr-o despărțire dureroasă a trecut și Bogdana, care, la fel ca Sergiu, s-a despărțit de Liviu în urmă cu câteva luni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce au răspuns Sergiu și Bogdana de la Mireasa, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună

De curând, Sergiu și Bogdana de la Mireasa au făcut un live împreună pe TikTok. Au vorbit despre fostele relații, iar unul dintre fanii lor i-a întrebat dacă ar ajunge vreodată împreună, având în vedere că amândoi au spus că se înțeleg bine. Bogdana a evitat să dea prea multe din casă, spunând doar că nu are încă un răspuns la această întrebare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În aceeași manieră a răspuns și Sergiu, ale căror declarații a stârnit ceva semne de întrebare în rândul fanilor.

Bogdana pare să fi trecut peste despărțirea de Liviu

De când s-a despărțit de Liviu, Bogdana a tot postat mesaje cu subînțeles, atunci când făcea referire la faptul că o femeie puternică trece chiar și peste cele mai grele momente singură. Tot atunci, fosta concurentă spunea că a suferit după despărțirea de Liviu, în timp ce el se afișa în vacanța și petrece alături de prieteni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191