Prefectul Emil Drăgănescu, pe şantierul A7, alături de Marcel Ciolacu: În curând, vom circula numai pe autostrăzi

Prefectul Emil Drăgănescu, pe şantierul A7, alături de Marcel Ciolacu: În curând, vom circula numai pe autostrăzi

Prahova se pregătește pentru un salt semnificativ în infrastructura rutieră, conform declarațiilor recente ale prefectului Emil Drăgănescu. În cadrul unei vizite pe șantierul Autostrăzii A7, alături de premierul Marcel Ciolacu și ministrul transporturilor Sorin Grindeanu, Drăgănescu a anunțat că în aproximativ doi ani, prahovenii vor putea ajunge la Marea Neagră exclusiv pe autostradă, grație conexiunii dintre A3, A2 și A0.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De asemenea, prefectul a subliniat că lucrările la Autostrada A7 avansează rapid în Prahova, promițând că până la sfârșitul anului, locuitorii vor putea călători spre Iași pe autostradă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În plus, segmentul Pitești-Sibiu al Autostrăzii A1, aflat în construcție, va permite accesul direct din Prahova spre vestul Europei într-un interval de aproximativ patru ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191