Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani

Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani

Tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață în urmă cu puțin timp, la vârsta de 93 de ani. Moartea lui Vasile Prigoană a lăsat un gol imens în sufletul afaceristului, dar a stârnit și un scandal în familie. are imagini exclusive cu locul unde este înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană. Se află lângă mormântul fiului lui Silviu Prigoană și al Adrianei Bahmuțeanu, mort de 15 ani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Silviu Prigoană a trecut prin momente grele în urmă cu puțin timp. Tatăl său s-a stins din viață, iar el a primit această veste cruntă. Vasile Prigoană a fost condus deja pe ultimul drum și înmormântat. Locul în care a fost depus trupul său neînsuflețit nu este deloc întâmplător.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Unde a fost înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană

Vasile Prigoană s-a stins din viață la 93 de ani, în data de 4 august, în lipsa copiilor săi. Silviu Prigoană nu le-a dat vestea decesului, astfel că aceștia nu au știut și nu au participat la înmormântare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Faptul că afaceristul a păstrat acest secret i-a dezamăgit și a stârnit un conflict uriaș. La rândul său, Silviu Prigoană s-a apărat și a lăsat să se înțeleagă că ar fi trebuit să fie alături de el când era în viață.

Tatăl său este înmormântat în Capitală, la Cimitirul Evanghelic Lutheran. Locul său de veci este pe Șoseaua Giurgiului, nr 4, parcela 97.

Acest loc nu este deloc întâmplător, căci acolo este înmormântat și fiul lui Silviu Prigoană și al Adrianei Bahmuțeanu. Băiatul a murit în anul 2009, în luna iunie.

Cum a murit fiul lui Silviu Prigoană

Anul 2009 a venit cu drama vieții pentru Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Fiul lor a murit fulgerător, după ce a fost născut prematur. Băiețelul cântărea doar 900 de grame și nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană l-au numit pe băiețel Eduard – Darius. Acesta s-a stins din viață la Spitalul Polizu și a adus multă durere în sufletele tuturor. Trupul său neînsuflețit a fost înmormântat la același cimitir unde a fost pus și tatăl lui Silviu Prigoană.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191